• 146762885-12
  • 149705717

Tentang Kami

Shenzhen Atom Technology is a professional manufacturer of precision electronic connectors that integrates R&D, production and sales.

ATOM

ATOM Mangrupikeun pabrik profesional konektor éléktronik presisi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Éta kalebetkeun sareng daérah pepelakan 30000 méter pasagi sareng ngagaduhan langkung ti 500 padamel, aya sakitar saratus téknisi propésional diantarana, Kami gaduh alat-alat manufaktur anu canggih sareng instrumen deteksi anu canggih, khusus pikeun ngembangkeun prodduksi konektor SD Card, konektor Kartu TF, Panyambung kartu sim, Panyambung FPC, Panyambung USB, Panyambung kana dewan, kawat kana panyambung dewan, kawat pikeun konektor papan, konektor Batre, konektor RF, Konektor HDMI, konektor header Pin sareng konektor konektor awéwé, Saatos mangtaun-taun tumuh, ATOM ayeuna gaduh tim téknisi senior anu berpengalaman, propésional sareng anut, 80% produk mangrupikeun produksi otomatis, Anu tiasa minuhan sarat konsumén kalayan saé pisan.

Pabrik

Iman 、 kreatif 、 kontinyu sareng jasa mangrupikeun semangat perusahaan sareng tujuan perjuangan Téknologi ATOM.

Kalayan taun-taun usaha teras-terasan, ATOM parantos ngembangkeun mérek nyalira "ATOM" di Cina. Suksés ngaluluskeun sertifikasi ISO9001 / ISO14001 / IATF16949 / ROHS / SGS sareng sértipikasi sistem anu sanés sareng kéngingkeun seueur kahormatan sapertos perusahaan teknologi tinggi Nasional, perusahaan High-tech Shenzhen. Saatos ATOM ngamimitian perjalanan anu mulya sareng ngalamun sareng ngagaduhan pertumbuhan anu héran ku cara luncat sareng wates anu luar biasa.

Produk anu utamina diterapkeun di langkung ti dua puluh bidang: komputer sareng produk periferal, produk éléktronik digital, produk éléktronik komunikasi, produk éléktronik mobil, produk éléktronik terminal perbankan, produk éléktronik médis sareng alat-alat bumi produk éléktronik, produk kaamanan sareng perlindungan sareng produk pangenal Wajah jsb. Produk anu cukup populér dijual di Asia, Éropa sareng Amérika.

ATOM ngadukung "jalma mimitina sareng inovasi téknis", sareng ngudag padamel anu rajin, réalistis, alus teuing sareng agrésip. ATOM sareng anjeun, konsumén anu kami hargaan, maju ka masa depan anu saé kalayan léngkah mantep sareng gaya tulus.