• 146762885-12
  • 149705717

Kawat pikeun konektor Déwan

  • 0.8mm Wire to Board Connector

    0.8mm Kawat pikeun Panyambung Déwan

    Wafer / perumahan 0.8mm Xp 90 Katuhu SMT Wafer

    0.8MM KAHIRUPAN KA PABANG NGONEKOR, VERSI SMD VERTIKAL

    Rting Ayeuna: 1.0AMP

    Résistansi Kontak: 20mΩ Max

    Résistansi Insulasi: 1000mΩ Min

    Tahan Tegangan: 800V AC / Menit

    Suhu Operyion: -25º C dugi + 85º C

    Bahan Kontak: Kuningan

    Plating kontak: Au atanapi Sn ngalangkungan Ni

    Bahan Insulator: Poliéster (UL94V-0)

    Standar: PA66 atanapi PA46

    Panyambungna: Molex / JST / JAE

    Pin: Disaluyukeun

    AWG: dikustomisasi

    Warna Kabel: Disaluyukeun

    Panjang kabel: Disesuaikan

    Jasa: OEM / ODM

  • 1.0mm pitch  double rows Wire to Board Connector

    1.0mm pitch barisan ganda Kawat pikeun Panyambung Déwan

    1.0mm pitch Baris ganda

    10pin 15pin 20pin 25pin

    Terminal: Fosfor Perunggu / Tambaga Alloy Tin / Emas dilapis langkung tina nikel saduran

    Perumahan: résistansi thermoplastic suhu luhur UL94V-0

    Sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001 pikeun produk Otomotif

    Produk patuh kana ROHS sareng gratis Halogen

    LCP

    Emas dilapis

    Kawat anu tiasa dianggo: AWG # 28- # 32

    Nomer pin: 2 * 5, 2 * 10, 2 * 15, 2 * 20,2 * 25

  • Normal type Wire to Board Connector for automotive electronics

    Jenis kawat normal pikeun Board Connector pikeun éléktronika otomotif

    Sértip IATF16949 pikeun produk Otomotif

    Résistansi suhu luhur

  • WAFER 3.0mm  XPIN DIP 90°with post

    WAFER 3.0mm XPIN DIP 90 ° sareng pos

    Nomer Bagian: WF30012-08300

    Pamakéan: Produk otomotif

    Waktos kalungguhan: 2 minggu  

    Warna: Hideung

    AWG: # 30- # 20