• 146762885-12
  • 149705717

Konektor Lulugu Pin

  • 1.27mm female header connectors

    Konektor lulugu awéwé 1.27mm

    Seri produk: séri platén, Piring-pelat Panyambung

    Jumlah Pin: 2 * 2-2 * 50P

    Spésifikasi: Double Platen, patch platen, patch platen, SMT platen

    bahan: PA6T PA9T LCP

    MATERI KOPER: kuningan, tambaga fosfor

    perlakuan permukaan: Plating Tin, dilapis emas

    rating seuneu: UL94V0

    bungkusan: Coil, tube

    syarat ukuran: tiasa ngarobih numutkeun ukuran ukuran konsumén

  • 2.0mm pitch pin header connector

    2.0mm pitch pin header konektor

    Résistansi suhu luhur

    Pikeun nyambungkeun tujuan pcb

    Anti geter

    Sampel: aya

    Sampel waktos nuju: 5 dinten

    Peunteun Ayeuna: 3A, AC / DC

    Voltase Dipeunteun: 60V, AC / DC
    Kisaran suhu operasi: -40 ° C- + 105 ° C 

    Résistansi kontak: 4M Max Insulasi Résistansi: 1000m Min

  • BOX2.54mm 2xXP DIP 180°PBT Straight type

    BOX2.54mm 2xXP DIP 180 ° PBT Jinis lempeng

    Bahanna

    Bahan insulasi: PBT + 30% serat gelas UL94V-0

    Bahan kontak: kuningan

    Plating: dilapis ku emas atanapi timah

    Karakteristik listrik

    Dipeunteun ayeuna: 3A

    Tegangan insulasi: 500 V AC / DC

    Résistansi insulasi: 1000MΩ

    Résistansi kontak: maksimum 30mΩ

    Suhu lingkungan operasi: -45 ℃ ~ + 105 ℃

    Suhu operasi: 230 ℃ salami 10 detik