Board-To-Board Connector
Wire to Board connector
AMT-3(1)
Board-To-Board Connector
Wire to Board connector
AMT-3(1)

Ngeunaan

Téhnologi Atom Shenzhen mangrupikeun produsen profesional konektor éléktronik presisi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

 

Éta kalebetkeun sareng daérah pepelakan 30000 méter pasagi sareng ngagaduhan langkung ti 500 padamel, aya sakitar saratus téknisi propésional diantarana, Kami gaduh alat-alat manufaktur anu canggih sareng instrumen deteksi anu canggih, khusus pikeun ngembangkeun prodduksi konektor SD Card, konektor Kartu TF, Panyambung kartu sim, Panyambung FPC…

Tentang Kami
about334

Warta

Tambih deui