• 146762885-12
  • 149705717

Produk

  • 4 feet 5P Mini Micro USB Connector V8 Port Charge Socket B type USB Jack

    4 suku 5P Mini Micro USB Panyambung V8 Port Charge Socket B tipe USB Jack

    ● Jumlah bagian : USB105FB-C1005202

    ● Sampel: Gratis

    ● waktos diterangkeun: 10-15 dinten

    ● Pakét: baki & gulungan.

    ● Siklus hirup: 5000 kali sisipan sareng pasang

    ● Jenis pemasangan: SMD 

  • GP04C-06200STRIP SOCKET CONNECTOR 5P H=2.5 with post for Blood Gluecose meter

    GP04C-06200STRIP SOCKET CONNECTOR 5P H = 2.5 kalayan pos pikeun méter Gluecose Getih

    Produk  Nami : GP02C-06200 Konéktor SOCKET STRIP 10P H = 2,5 kalayan pos pikeun méter Gluecose GetihProduk  Nami : GP02C-06200 Konéktor SOCKET STRIP 10P H = 2,5 kalayan pos pikeun méter Gluecose Getih

  • Product  Name :GP02C-06200 STRIP SOCKET CONNECTOR 10P H=2.5 with post for Blood Gluecose meter

    Ngaran produk: GP02C-06200 STRIP SOCKET CONNECTOR 10P H = 2.5 kalayan pos pikeun méter Gluecose Getih

    Produk  Nami : GP02C-06200 Konéktor SOCKET STRIP 10P H = 2,5 kalayan pos pikeun méter Gluecose GetihProduk  Nami : GP02C-06200 Konéktor SOCKET STRIP 10P H = 2,5 kalayan pos pikeun méter Gluecose Getih

  • JST ACH replacement 1.2mm pitch single row mating housing /shell

    JST ACH ngagantian 1.2mm pitch ngajajar barisan perumahan / cangkang

    Pedaran pondok:

    ● 1.2mm pitch
    ● 2-7pin
    ● Kawat AWG: 28-32#
    ● Ayeuna:1.5A
    ● JST PA 1.2mm ngagantian
    ● Perumahan: Résistansi panas thermoplastic Tinggi UL94V-0
    ● Sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001
    ● Produk patuh kana ROHS sareng gratis Halogen

  • JST ACH replacement 1.2mm pitch terminal

    JST ACH ngagantian 1.2mm pitch terminal

    Pedaran pondok:

    ● 1.2mm pitch Terminal
    ● 2-7pin
    ● Kawat AWG: 28-32#
    ● JST PA 1.2mm ngagantian
    ● Perumahan: Résistansi panas thermoplastic Tinggi UL94V-0
    ● Sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001
    ● Produk patuh kana ROHS sareng gratis Halogen

  • SI01d-05200 SIM CARD 2.54mm 8P H=3.0mm with post

    SI01d-05200 SIM CARD 2.54mm 8P H = 3.0mm kalayan pos

    Kami nyayogikeun Panyambung ujung Kartu SIM /Sim Panyambung Laptop /Sim Connector Kalayan Tray / 2.54mm konektor kartu nano sim pikeun telepon pinter pikeun konsumén di sakumna dunya .

     

    Produk seueur dianggo dina cProduk komputer sareng periferal, produk éléktronik digital, produk éléktronik komunikasi, produk éléktronik mobil, produk éléktronik terminal perbankan, produk éléktronik médis sareng peralatan éléktronik alat bumi, sareng sajabana.  

     

    Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.

     

    Produk Spésifikasi:

    2.54mm Panyambung Kartu SIM

     

    Bahan:

    Bahan Perumahan: LCP UL94V-0

    Bahan Kontak: Tin-Bronze

    Pakét: Pita sareng Paket Reel

    Karakteristik Listrik:

    Peunteun tegangan: 5V (AC.DC) Max

    Peunteun Ayeuna: 10mA (AC.DC) Max

    Tegangan tahan: 500V AC / 1Minute

    Résistansi insulasi: ≥1000ΜΩ Min Dina 500V AC

    Résistansi kontak: ≤30MΩ

    Hirup:>5000 Siklus

    Suhu Operasi: -45ºC ~ + 105ºC

     

     

    Aplikasi

    komputer, kaméra digital; maca kartu; méter       
    Fitur produk Lsiklus kahirupan ong-waktos (langkung ti 5000 kali);

    Résistansi suhu luhur;         

    Modél anu biasa dianggo;

     

    Kuantitas pakét standar   500 pcs
    MOQ 500 pcs
    Waktos prosés 2 minggu

     

    Kaunggulan perusahaan:

    • Kami pabrik, kalayan sakitar 20 taun pangalaman dina lapangan konektor éléktronik, aya sakitar 500 staf di pabrik urang ayeuna.
    • Ti ngarancang produk, –tooling– Injeksi - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pengiriman, urang réngsé sadayana prosés di pabrik kami kecuali plating .Jadi urang ogé tiasa ngendalikeun kualitas barang. Urang ogé tiasa ngarobih sababaraha produk khusus pikeun konsumén.
    • Gancang ngabales. Ti jalma penjualan ka insinyur QC sareng R&D, upami palanggan gaduh masalah, urang tiasa ngawaler konsumén dina waktos munggaran.
    • Rupa-rupa produk: Panyambung kartu / Panyambung FPC / Panyambung Usb / kawat kana konektor papan / papan kana konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batré…

       

  • 16pin usb type-c connector female sinking board 0.8mm for PCB

    16pin usb tipe-c konektor bikang tilelep dewan 0.8mm pikeun PCB

    ● Jumlah bagian : USB616FC-C1051201

    ● Siklus hirup: 10000 kali diselapkeun sareng pasang

    Sértipikat: IATF16949

    ● Suhu : Résistansi suhu luhur

    ● Fungsi : Fungsi anti-geter

    ● Laju: Ngarojong SuperSpeed ​​5Gb / s 

    ● JENIS: USB 3.1 jinis

    ● ningkatna: sinking board 0.8mm

  • Alternative Custom USB 3.1 USB C Type-C 24Pin Female Connector Terminal

    Alternatipna Adat USB 3.1 USB C Tipe-C 24Pin Awéwé Panyambung Terminal

    ● Jumlah bagian : USB624FC-C2014214

    ● Siklus hirup: 10000 kali diselapkeun sareng pasang

    ● Sértipikat: IATF16949

    ● Suhu : Résistansi suhu luhur

    ● Pemasangan: DIP 180 derajat + SMD

    ● Laju: Ngarojong SuperSpeed ​​5Gb / s 

    ● Jumlah pin: 24pin 

    ● Wangun: Desain langsing sareng langsing

  • USB 3.1 Gen 1 Type C Connector,Superior performance up to 5Gb/s

    Konektor USB 3.1 Gen 1 Type C, Kinerja anu unggul dugi ka 5Gb / s

    ● Jumlah bagian : USB624FC-C2014215

    ● Siklus hirup: 10000 kali diselapkeun sareng pasang

    ● Sampel: gratis

    ● Suhu : Résistansi suhu luhur

    ● Pemasangan: DIP 180 derajat

    ● Laju: Ngarojong SuperSpeed ​​5Gb / s 

    ● Jumlah pin: 24pin 

    ● Wangun: Desain langsing sareng langsing

     

  • BOX2.54mm 2xXP DIP 180°PBT Straight type

    BOX2.54mm 2xXP DIP 180 ° PBT Jinis lempeng

    ● Sértip IATF16949 pikeun produk Otomotif

    ● résistansi suhu luhur

    ● Pikeun nyambungkeun PCB

    ● Bahan baku diimpor ti Jepang

    ● Sampel: Leres

    ● Waktu nuju conto: 1 minggu

    ● Waktu kalungguhan pikeun urutan masol: 2-3 minggu

    ● Réspon gancang: dina 24 jam

    ● mérek dagang: ATOM

  • BOX HEADER 2.54mm 2xXP DIP 90°Right Angle type

    BOX HEADER 2.54mm 2xXP DIP 90 ° Tipe Angle Katuhu

    ● Sértip IATF16949 pikeun produk Otomotif

    ● résistansi suhu luhur

    ● Pikeun nyambungkeun kabel IDC

    ● Bahan baku diimpor ti Jepang

    ● Sampel: Leres sareng gratis

    ● waktos kalungguhan pikeun sampel: 5-7 dinten

    ● Waktu kalungguhan pikeun urutan masol: 2-3 minggu

    ● Réspon gancang: dina 24 jam

    ● mérek dagang: ATOM

     

  • FH1.0X2.0 2XXP SMT Spread lenght 3.7

    FH1.0X2.0 2XXP SMT Sumebar panjang 3,7

    ● Sértip IATF16949 pikeun produk Otomotif

    ● résistansi suhu luhur

    ● Pikeun nyambungkeun PCB

    ● Bahan baku diimpor ti Jepang

    ● Sampel: Leres sareng gratis

    ● waktos kalungguhan pikeun sampel: 3-7 dinten

    ● Waktu kalungguhan pikeun urutan masol: 2-3 minggu

    ● Réspon gancang: dina 24 jam

    ● mérek dagang: ATOM

123456 Teras> >> Halaman 1/15