• 146762885-12
  • 149705717

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Harga urang tiasa ngarobih gumantung kana suplai sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, MOQ béda dumasar kana produk anu béda. Kuantitas kemasan standar nyaéta 5000 pcs / 4000 pcs / 2000pcs / 1000pcs / 800pcs / 600pcs / 400 pcs

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos kalungguhanna sakitar 1-5 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 7-20 dinten saatos nampi pesenan resmi .Waktos lead ogé gumantung kana produk anu béda, anjeun tiasa parios sareng kami langsung nalika anjeun ngarencanakeun mesen.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar dina rekening bank kami, T / T. Western Union atanapi PayPal

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamelan kami. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Hoyong damel sareng urang?