• 146762885-12
  • 149705717

Produk

Konektor lulugu awéwé 1.27mm

Seri produk: séri platén, Piring-pelat Panyambung

Jumlah Pin: 2 * 2-2 * 50P

Spésifikasi: Double Platen, patch platen, patch platen, SMT platen

bahan: PA6T PA9T LCP

MATERI KOPER: kuningan, tambaga fosfor

perlakuan permukaan: Plating Tin, dilapis emas

rating seuneu: UL94V0

bungkusan: Coil, tube

syarat ukuran: tiasa ngarobih numutkeun ukuran ukuran konsumén


Detil Produk

Tanda Produk

Daya saing penting ti Atom

Kualitas produk 1. Kompetitif - tina bahan anu sumping kana pangiriman produk akhir, barang pamariksaan adozen dioperasikeun sareng sababaraha alat inspeksi tingkat tinggi.
2. Lengkep sertifikasi-kami disahkeun ku ISO9001, UL sareng ROHS salami sababaraha taun.
Waktos fléksibel sareng gancang: Kalayan manajemén saham bahan hébat sareng efisiensi produksi tinggi dina garis produksi full-otomatis, urang tiasa ngajamin waktos kalungguhan umum tina 15 dinten.
Efisiensi biaya 4. Kompetitif: Sumberdaya bahan kalapa sareng manajemén produksi langsing pikeun ngadukung épisiénsi biaya hébat kami.
5. Kamampuh R & D Kompetitif: Kalayan sumberdaya insinyur desain anu ngalaman sareng kamampuan produksi anu hébat, urang hasil ngembangkeun langkung ti ratusan produk.
6. Modél produk anu loba: urang gaduh puluhan séri produk kalayan langkung ti rébuan modél produk.

Seueur nasabah anu kawéntar inok perusahaan urang, sareng damel babarengan sareng kami salami mangtaun-taun. Sapertos Jabil, foxconn, Xiaomi, Flextronics sareng sajabana.

Rincian bungkus: Produk dibungkus ku gulung & pita pengepakan, ku pengepakan vakum, bungkus luar aya dina karton.

Rincian Pengiriman: Kami milih perusahaan pengiriman barang internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT pikeun ngirim barang. Kami ogé tiasa ngirim barang ka agén pengiriman barang anu ditunjuk.
Jaminan Quanlity: 12 bulan. Kami resep nyayogikeun palanggan kami kalayan layanan anu saé. Upami anjeun

Struktur utama produk nyaéta Perumahan, cangkang, terminal, sareng spring, ngonci. Sadaya bahan baku tina plastik diimpor ti Jepang, sareng kami nganggo bahan baku pikeun mastikeun kualitas barangna.

Pangembangan tooling: Urang tiasa ngarobih perkakas pikeun palanggan upami diperyogikeun, umumna waktos pamimpinna sakitar 30 dinten damel, saatos sampel diuji ku klien, urang bakal ngadamel produksi pilot. Upami kuantitasna ageung, urang tiasa ngabalikeun biaya biaya perkakas pikeun nasabah .

Palanggan utama asalna ti Éropa, Asia Kidul sareng pasar domestik. Biasana sababaraha produk kami nganggo logo ATOM, upami anjeun teu kedah anjeun tiasa nginpokeun ka kami sateuacana, upami anjeun peryogi logo nyalira, kami ogé tiasa ngarobih pikeun anjeun.

Produk Spésifikasi:

Peunteun ayeuna 1A
Lalawanan insulator 1000megohms mnt
Tahan diéléktrik AC 500V
Bahan insulator PA6T UL94V-0
Bahan kontak kuningan
Temp operasi -55 ℃ ~ + 105 ℃
Temp pengolahan maks 260 ℃ salami 5 ~ 10 detik
plating  Emas 1u ”
Kuantitas pakét standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Waktos prosés 2-4 minggu

Spesifikasi Produk:

Peunteun ayeuna 1A

Résistansi insulator 1000megohms mnt

Diéléktrik tahan AC 500V

Bahan insulator PA6T UL94V-0

Bahan kontak kuningan

Temp operasi -55 ℃ ~ + 105 ℃

Pangolahan maksimum temp 260 ℃ salami 5 ~ 10 detik

plating Emas 1u ”

Standar pengepakan kuantitas 1000 pcs

MOQ 1000 pcs

Waktu nuju 2-4 minggu

FH127032C-06300

Kaunggulan perusahaan:

● Kami pabrik, kalayan sakitar 20 taun pangalaman dina lapangan konektor éléktronik, aya sakitar 500 staf di pabrik urang ayeuna. Pabrik urang perenahna di kota shenzhen Cina.

● Tina ngarancang produk, - tooling-- Suntik - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pengiriman, kami réngsé sadayana prosés di pabrik kami kecuali plating .Jadi kami ogé tiasa ngendalikeun kualitas barang. Urang ogé tiasa ngaropea sababaraha produk khusus pikeun konsumén.

● Gancang ngabales. Ti jalma penjualan ka insinyur QC sareng R&D, upami palanggan gaduh masalah, urang tiasa ngawaler konsumén dina waktos munggaran.

● Rupa-rupa produk: Panyambung kartu / Panyambung FPC / Panyambung Usb / kawat kana konektor / papan kana konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batré ...

● Seueur nasabah anu kawéntar inok perusahaan urang, sareng damel babarengan sareng kami salami mangtaun-taun. Sapertos Jabil, foxconn, Xiaomi, Flextronics sareng sajabina.

Rincian bungkus: Produk dibungkus ku gulungan & pengemasan kasét, ku pengepakan vakum, pengemasan luar aya dina karton.

Rincian Pengiriman:Kami milih perusahaan pengiriman barang internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT pikeun ngangkut barang. Kami ogé tiasa ngirim barang ka agén pengiriman barang anu ditunjuk.

Jaminan Quanlity:12 bulan. Kami resep nyayogikeun palanggan kami kalayan layanan anu saé. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami sacara bébas!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami