• 146762885-12
  • 149705717

Warta

2021 Munich Shanghai Electronics Show

Tanggal 14 April, acara 2021 Munich Shanghai Electronics show dibuka sakumaha anu dijadwalkeun, Pudong New International Expo Center di Shanghai. Téma Expo taun ayeuna nyaéta "hikmah ngarah dunya kahareup", nunjukkeun seueur pamimpin dunya, skala anu lumayan ageung, kisaran pinuh ku produk téknologi dirobih éléktronik kualitas luhur. Wakil kami angkat ka pameran.

about (2)

Éléktronika Cina mangrupikeun séri paméran éléktronik anu paling berpengaruh di dunya di Munich, kalayan cekap ngartos pasar aplikasi panas sapertos mobil Internét pinter, Internét tina hal-hal, automasi industri, komunikasi 5g, sareng sajabana, tampilan kalebet semikonduktor, sistem anu dipasang, sénsor, panyambungna, komponén pasip, catu daya, pangukuran tés, téknologi iot, éléktronik sareng tés otomotif, PCB, EMS, tampilan sareng téknologi sanés, ngawangun platform interaktif pikeun pamasok éléktronik sareng konsumén industri pikeun ngabahas inovasi téknologi sareng ngadorong parobihan industri.

about (1)

Dina paméran ieu, urang henteu ngan ukur nyayogikeun seueur produk lami kalayan téknologi dewasa, tapi ogé nunjukkeun produk pangénggalna, sapertos Déwan presisi transmisi kecepatan tinggi pikeun konektor papan, USB JENIS C, ultra-ipis sareng wafer konci, stop kontak kartu fungsi sareng sababaraha tingkat pangukur mobil tungtung hareup produk anyar.

about (3)

Stan atom nalika paméran narik sababaraha nagara sareng daérah palanggan terminal, distributor sareng insinyur éléktronik, pengadaan sareng anu sanésna sumping nganjang sareng konsultasi, jalma-jalma datang sareng indit, seueur pisan! Wakil kami ogé nyayogikeun kanyaho anu propésional sareng sabar pikeun unggal palanggan pikeun ngajelaskeun, negosiasi bisnis.

about (4)

Dina waktos anu sasarengan, kami ogé nyandak kasempetan pikeun pendak sareng ngobrol sareng konsumén lami kami. Seueur konsumén lami parantos muji pamekaran gancang sareng parobihan urang mangtaun-taun, sareng ngaapresiasi pisan kana produk sareng jasa kami. Aranjeunna percanten pisan kana kerjasama anu diteruskeun, KUDU Hareup KA KOPERASI JANGGUH JEUNG KAMI MENANG-MENANG!

Pameran tilu dinten kasimpulanana hasil. Dina kontéks kaayaan wabah, urang resep pisan paméran éta hasil diayakeun. Éta ngagaduhan peran anu penting pisan dina promosi mérek, promosi produk anyar, sareng kontak sareng konsumén anu énggal sareng anu lami. Éta parantos ngeusi kami sareng ekspektasi sareng masa depan, kuring yakin yén 2021 ATOM bakal Hirup, sareng kami bakal terus ngalakukeun éta salaku solusi konektor khusus! Profésional didamel!

about (5)


Pos waktos: Mei-20-2021