• 146762885-12
  • 149705717

Warta

Di 2021, perusahaan bakal ngagedekeun lini produksi otomatis ku cara sadidinten

Kusabab mimiti taun ieu, kalayan réformasi kontinyu tina industri konektor, pamutahiran kontinyu tina syarat industri, kanaékan kontinyu tina biaya kuli, sareng lonjakan paréntah konsumén kami, dina ngarengsekeun ieu sagala rupa masalah, saatos sawala ngeunaan Tim Manajemén, téknologi Atom mutuskeun pikeun gancang ngagedékeun sareng dina dasar produksi sateuacanna, ngenalkeun sajumlah ageung produksi pinuh otomatis pikeun méréskeun masalah produksi gancang, Pikeun mastikeun parantosan pesenan pesenan pelanggan.

=

 

Kalayan ngembangkeun otomatisasi, téknologi inpormasi sareng téknologi data, bubuka lini produksi otomatis penting pisan pikeun perusahaan konektor. Éta tiasa ngabantosan perusahaan sadar produksi kontinyu, ngirangan kasalahan manual, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya produksi.

Salaku conto, pikeun konektor Kartu Mikro Mémori, kami ngempel sacara manual sateuacanna, 10 staffs dina jalur produksi aliran, kapasitas produksi sadidinten sakitar 30K per dinten, saatos dipasang ku mesin, kapasitas produksi harian pikeun unggal mesin ningkat ka 50K,, sareng urang ngan kedah 1 staff kanggo jaga hiji mesin. Sajauh ieu, urang gaduh 8 mesin total pikeun konektor Micro SD Card, kapasitas sapopoéna sakitar 400K per dinten. Jelas, kapasitas produksi ningkat pisan, biaya produksi dikurangan pisan, anu ngajantenkeun urang gaduh langkung seueur kauntungan sareng tanaga pikeun mastikeun kapasitas produk sareng kualitas, perusahaan tiasa janten pangwangunan anu langkung saé.


Pos waktos: Jun-09-2021