• 146762885-12
  • 149705717

Warta

Inpormasi industri ngalangkungan cerminan liang sareng ngabandingkeun soldering gelombang. Docx

Ngalangkungan reflek ngaliwatan-liang, kadang-kadang disebat salaku soldering reflow komponén diklasifikasikeun, nuju naék. Ngalangkungan prosés soldering hole-hole nyaéta nganggo téknologi solder reflow pikeun ngelas komponén colokan-sareng komponén-komponén bentuk khusus nganggo pin. Kanggo sababaraha produk sapertos komponén SMT sareng komponén berlubang (komponén plug-in) kirang, aliran prosés ieu tiasa ngagentos solder gelombang, sareng janten téknologi rakitan PCB dina tautan prosés. Kauntungan anu paling alus tina soldering reflow through-hole nyaéta colokan through-hole tiasa dianggo pikeun kéngingkeun kakuatan gabungan mékanis anu langkung saé nalika ngamangpaatkeun SMT.

Kauntungannana soldering cermin liwat-liang dibandingkeun sareng solder gelombang

 

1. Kualitas soldering cerminan liwat-liang saé, babandingan goréng PPM tiasa kirang ti 20.

2. Anu cacad tina gabungan solder sareng sambungan solder sababaraha, sareng tingkat perbaikanna kirang pisan.

3. Desain perenah PCB henteu kedah diperhatoskeun dina cara anu sami sareng soldering gelombang.

4. aliran prosés saderhana, operasi parangkat saderhana.

5. Parabot réflow ngaliwatan-liang nempatan kirang rohangan, sabab mesin cetak na tungku reflow langkung alit, janten ngan ukur hiji daérah alit.

6. Masalah Wuxi slag.

7. Mesin éta lengkep ditutup, bersih, sareng bau gratis di bengkel.

8. Ngalangkungan-liang manajemén alat cerminan sareng perawatan saderhana.

9. Prosés percetakan parantos nganggo témplat percetakan, unggal tempat las sareng jumlah témpél percetakan tiasa diluyukeun sareng kabutuhan.

10. Di cerminan, panggunaan témplat khusus, titik las suhu tiasa disaluyukeun upami diperyogikeun.

Karugian tina soldering reflow through-hole dibandingkeun sareng soldering gelombang:

1. Biaya soldering cermin liwat-liang langkung luhur tibatan solder gelombang kusabab témpél solder.

2. prosés cerminan ngaliwatan liang kedah diluyukeun témplat khusus, langkung awis. Sareng masing-masing produk peryogi sét citakan percetakan sareng citakan reflek sorangan.

3. tungku cerminan ngaliwatan liang tiasa ngarusak komponén anu henteu tahan panas.

Dina pamilihan komponén, perhatian khusus kana komponén plastik, sapertos potentiometers sareng karusakan anu sanés kumargi suhu luhur. Kalayan ngenalkeun soldering reflow through-hole, Atom parantos ngembangkeun sababaraha panyambungna (séri USB, séri Wafer ... sareng sajabana) pikeun prosés solder cermin liwat-liang.


Pos waktos: Jun-09-2021