• 146762885-12
  • 149705717

Produk

Jenis kawat normal pikeun Board Connector pikeun éléktronika otomotif

Sértip IATF16949 pikeun produk Otomotif

Résistansi suhu luhur


Detil Produk

Tanda Produk

Kami nyayogikeun konektor Wafer / Kawat ka konektor Dewan kalayan nada anu béda sareng jinis média pikeun konsumén di panjuru dunya.

 

Produk seueur dianggo dina komputer sareng produk periferal, produk éléktronik digital, produk éléktronik komunikasi, produk éléktronik mobil, produk éléktronik terminal perbankan, produk éléktronik médis sareng alat éléktronik produk bumi, sareng sajabana.  

 

Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.

 

Produk Spésifikasi:

Insulator Lcp UL94V-0                                                  
Plating tina konektor Fosfor Perunggu, Timah / Emas Dina buntut solder
Taneuh kartu sd mikro Perunggu Phonsphor
Tegangan Operasi 200V AC
Peunteun ayeuna 0,5A
Suhu Operasi -25– + 85 gelar
Résistansi tahan 100MΩ
Aplikasi komputer, kaméra digital; maca kartu         
Kuantitas pakét standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Waktos prosés 2 minggu 

 

 

Kaunggulan perusahaan:

Kami pabrik, kalayan sakitar 20 taun pangalaman dina lapangan konektor éléktronik, aya sakitar 500 staf di pabrik urang ayeuna.

Tina ngarancang produk, –tooling– Injeksi - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pengiriman, kami réngsé sadaya prosés di pabrik kami kecuali plating. Janten urang tiasa ngontrol kualitas barang. Kami ogé tiasa ngarobih sababaraha produk khusus pikeun konsumén.

Gancang ngabales. Ti jalma penjualan ka insinyur QC sareng R&D, upami palanggan gaduh masalah, urang tiasa ngawaler konsumén dina waktos munggaran.

Rupa-rupa produk: Panyambung kartu / Panyambung FPC / Panyambung Usb / kawat kana konektor papan / papan kana konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batré…

 

Rincian bungkus: Produk dipak kalayan reel & pita pengepakan, kalayan pengepakan vakum, pengemasan luar aya dina karton.

 

Rincian Pengiriman: Kami milih perusahaan pengiriman barang internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT pikeun ngirim barang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami