• 146762885-12
  • 149705717

Produk

1.0mm pitch barisan ganda Kawat pikeun Panyambung Déwan

1.0mm pitch Baris ganda

10pin 15pin 20pin 25pin

Terminal: Fosfor Perunggu / Tambaga Alloy Tin / Emas dilapis langkung tina nikel saduran

Perumahan: résistansi thermoplastic suhu luhur UL94V-0

Sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001 pikeun produk Otomotif

Produk patuh kana ROHS sareng gratis Halogen

LCP

Emas dilapis

Kawat anu tiasa dianggo: AWG # 28- # 32

Nomer pin: 2 * 5, 2 * 10, 2 * 15, 2 * 20,2 * 25


Detil Produk

Tanda Produk

Kami nyayogikeun konektor Wafer / Kawat ka konektor Dewan kalayan nada anu béda sareng jinis média pikeun konsumén di panjuru dunya.

Produk Spésifikasi:

Insulator Résistansi panas thermoplastic Tinggi UL94V-0                                               
Plating tina konektor Fosfor Perunggu / Tambaga Alloy Tin / Emas dilapis langkung tina nikel saduran
Tegangan Operasi 500V AC
Peunteun ayeuna 0,5A
Suhu Operasi -25– + 85 gelar
Résistansi tahan 100MΩ
Aplikasi komputer, kaméra digital; maca kartu         
Kuantitas pakét standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Waktos prosés 2 minggu 

Garansi: Sacara ketat ngendalikeun pengadaan Bahan baku tambaga Terminal → Anggo bahan anu pangsaéna pikeun produksi → Pamariksaan produk sareng uji coba dina prosés produksi → Sampling tina produk réngsé → Pamariksaan akhir sateuacan transportasi

OEM sareng ODM wilujeng sumping. Urang tiasa ngarobih ukuran, bentuk sareng ukuran konektor terminal numutkeun kabutuhan anjeun, kalebet mendesain kapang anyar pikeun ngarobih produk

Detil Gancang:

Ngaran Molex PicoBlade konektor Aplikasi Sinyal, Kawat-ka-kawat, Kawat-ka-Déwan

Perumahan Konektor, kontak, pin header Circuits / kutub / pin 2 ~ 16

Pitch 1.25mm Sértipikat ROHS, UL, HF

Katerangan:

PicoBlade wire-to-wire sareng kawat-to-board perumahan, terminal, wafer, pitch 1.25mm, jajaran tunggal, lalaki & awéwé, 2 ~ 16 sirkuit. Éta pikeun paménta aplikasi abah kapadetan tinggi.

1. Solusi ékonomis pikeun aplikasi pitch 1.25mm

2. Compact, ukuran profil handap, hemat rohangan

3. Kontak ala-kotak ngajaga wilayah kontak

4. Desain fléksibel: Ngalangkungan liang / SMD lulugu, Pilihan sudut lempeng / Katuhu

Atom nawiskeun panyambungna kualitas anu sami tiasa ngagentos merek utama pikeun komponén Molex, Digi-Key, TE TYCO, JST, HRS, Civilux ect bagian anu kasohor kalayan waktos kalungguhan pondok 5-7 dinten.
Spésifikasi:

Perumahan Crimp Alternatip Molex picoblade Perumahan

Pelat Crimp terminal Tin, 50079-0800

PCB Header / wafer SL, Ngaliwatan / DIP; Nangtung, Horisontal

Pitch Centerline 1.0mm

Sirkuit / kutub / pin 2 ~ 16

Jumlah Baris Dobel Baris

Peunteun ayeuna 1A AC, DC

Peunteun tegangan 100V, AC, DC

Kisaran kawat AWG28 ~ 32

Aplikasi:

Industri: Lampu led, Ledstrip, Robotics, kadali prosés

Kandaraan Komérsial: Sistem sora

Konsumén: 3D printer, scanner, pamuter DVD, set top box, Computer peripherals, modem

Otomotif: Sistem audio mobil, alarm

Data / komunikasi: Disk drive

Médis: Monitor pasién, alat ukur, sistem operasi, tampilan panel hareup, alat-alat gigi sareng lapangan Jaringan sareng sajabana

Atom nawiskeun kualitas anu sami sareng mérek utama pikeun komponén kalebet Tyco, Molex, Digi-key, JST, Wurth, FCI jst Seueur pabrikan anu kawéntar ayeuna gaduh waktos lead 15-20 minggu. Atom gaduh Seueur produk anu ex-stock, kalayan MOQ low ngan 1000 pcs.

Upami anjeun henteu tiasa mendakan nomer bagéanna di dieu, mangga ngahubungan kami atanapi ngirim gambar anjeun atanapi nomer bagian.

Atom ogé tiasa ngarujuk anjeun ka sababaraha pemasok perakitan abah anu hadé pikeun kabutuhan anu langkung khusus.

Pls kirimkeun diagram anjeun atanapi mamatahan inpo ieu di handap atanapi ngan ideu anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami