• 146762885-12
  • 149705717

Produk

SI84C-03202 SIM CARD Open type 6pin / 8pin H = 2.5 Dipaké pikeun alat SET TOP BOX

5000 kali sisipan sareng pasang

Sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001

Produk patuh kana ROHS sareng gratis Halogen

Résistansi suhu luhur

Nomer Bagian: SI84C-03202


Detil Produk

Tanda Produk

Kami nyayogikeun konektor ujung Kartu SIM / konektor kartu sim 6pin / konektor kartu sim 2,54mm kanggo telepon pinter pikeun konsumén di panjuru dunya.

Panyekel kartu sim ieu rada istiméwa, éta henteu pinuh ku palastik, kami ngarobih pikeun palanggan. Kapasitasna sakitar 40Kper dinten, kami nganggo mesin otomatis pikeun ngarakit bagian na. Produk anu utamina dianggo pikeun SET TOP BOX sareng alat-alat sanés anu peryogi kartu sim .Kami gaduh Tim QC anu kuat pikeun mastikeun kualitas produk 

Produk seueur dianggo dina komputer sareng produk periferal, produk éléktronik digital, produk éléktronik komunikasi, produk éléktronik mobil, produk éléktronik terminal perbankan, produk éléktronik médis sareng alat éléktronik produk bumi, sareng sajabana.  

Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.

 

Produk Spésifikasi:

Insulator Lcp hideung UL94V-0                                                  
Plating tina konektor Fosfor Perunggu, Timah 100U "Dina solder tailSelectived emas dina plating aréa kontak.
Taneuh kartu sd mikro Perunggu Phonsphor
Tegangan Operasi 125V AC
Peunteun ayeuna 0,5A
Tegangan tahan diéléktrik 500V AC
Suhu Operasi -40– + 85 darajat
Rentang asor 95% RH Max
Résistansi tahan 1000M Ohms mnt. Dina 250VDC
Tegangan laju 50V
Résistansi Kontak 100
Siklus kahirupan 5000 kali dina laju laju 400-600 siklus
Aplikasi komputer, kaméra digital; maca kartu         
Fitur produk l Siklus hirup anu lami (langkung ti 5000 kali); l résistansi suhu luhur; l Model anu biasa dianggo; 
Kuantitas pakét standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Waktos prosés 2 minggu

Panyambung Kartu SIM, Tipe SMD

Peunteun tegangan: maksimum 50V DC

Peunteun ayeuna: 1A DC maksimum

Suhu: -40oC dugi 70oC

Résistansi kontak: maksimum 100mOhms

Diéléktrik sareng voltase: 750V RMS pikeun kontak data, kontak saklar 250V RMS (dilebetkeun kartu)

Résistansi insulasi: 500mOhms minimum

Durability: 10, 000 siklus

Inpormasi perusahaan 

 Pabrikan Tipe Bisnis

 Lokasi Guangdong, Cina (Daratan)

Seri kartu Produk Utama, sereis USB, séri HDMI, séri FPC, kawat kana papan, papan kana dewan, konektor batré, kabel buatan khusus jsb. 

Taun Didirikeun 2003

Total Karyawan 400-500 padamel

3 Pasar Top Éropa Wétan 55,00% Asia Tenggara 15,00% Pasar Dalam Negeri 10,00%  

Kaunggulan perusahaan:

Kami pabrik, kalayan sakitar 20 taun pangalaman dina lapangan konektor éléktronik, aya sakitar 500 staf di pabrik urang ayeuna.

Ti ngarancang produk, –tooling– Injeksi - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pengiriman, urang réngsé sadayana prosés di pabrik kami kecuali plating .Jadi urang ogé tiasa ngendalikeun kualitas barang. Urang ogé tiasa ngarobih sababaraha produk khusus pikeun konsumén.

Gancang ngabales. Ti jalma penjualan ka insinyur QC sareng R&D, upami palanggan gaduh masalah, urang tiasa ngawaler konsumén dina waktos munggaran.

Rupa-rupa produk: Panyambung kartu / Panyambung FPC / Panyambung Usb / kawat kana konektor papan / papan kana konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batré…

Bungkusan & Pengiriman

Istilah Pengiriman DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, atanapi Dikumpulkeun ku palanggan

Biaya momotan Mayar atanapi Dikumpulkeun ku Palanggan

Tanggal Pangiriman 7-10 dinten salaku jumlah pesanan na

Pangiriman ka Palanggan 4-5 dinten saatos kintun

Dulang paket dina karton atanapi sakumaha pamundut pelanggan

Kertas karton Ukuran 35.7 * 36.8 * 35.9cm

Jasa Urang
Tempat Asalna shenzhen, Cina

Syarat Harga EXW,, FOB Shenzhen, 

Sarat Pamayaran PayPal, T / T, Western Union, 50% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan dikintun. 

Sarat Pangiriman Ku Express, Laut, Ku Air, Dikumpulkeun ku konsumén

Waktu Pangiriman Biasana 10-15 dinten, Pangiriman tepat waktu

Sampel Waktos Dina 7 dinten.

Sampel Biasana gratis, biaya biaya salaku kompleksitas bahan baku sareng jumlah sampel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami