• 146762885-12
  • 149705717

Produk

FPC03045-42201 FP C0.3mm XP SMT H = 1.0mm Open Type Hideung konektor anu dianggo kanggo telepon sélulér Inpo produk

Ngaran: FPC Connector Front Flip

Ngaran Inggris: stop kontak angkat jinis stop kontak FPC

Metoda sisipan FFC: Flip payuneun ZIF

Pitch pin: 0,3 mm

Spesifikasi nomer PIN: 13 ~ 71

Ketebalan FFC lumaku: 0.3mm

Jangkungna: 1,0 mm

Modeu kontak: sambungan salajengna


Detil Produk

Tanda Produk

FITUR

MANFAAT

Desain aktuator flip sisi payun

Ngajantenkeun sisipan kabel gampang sareng gratis
Pitch halus Ultra tina 0.3mm Cocog sareng aplikasi anu gaduh konstrain ruang
Profil low tina kirang ti 1mm Ngahémat rohangan
Produk bébas halogén Usaha bantosan pikeun ngaleutikan panggunaan bahan peka lingkungan dina industri éléktronika

Konci kecap: Kami nyayogikeun 0,3mm Fpc / ffc Push-pull Flat Rib Connector Socket Kanggo Spasi Up Sareng Turun Drawer Type Fpc Connector / 0.3mm Hirose replacement konektor / ZIF 0.3mm fpc konektor / High Speed ​​FPC (Flexible Printed Circuit) konektor, Kami diékspor ka konsumén sakumna dunya.

Produk seueur dianggo dina komputer sareng produk periferal, produk éléktronik digital, produk éléktronik komunikasi, produk éléktronik mobil, produk éléktronik terminal perbankan, produk éléktronik médis sareng alat éléktronik produk bumi, sareng sajabana.  

Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.

 

Produk Spésifikasi:

Padumukan Lcp UL94V-0; Alam                                    
Aktuator PA46; Hideung
Kontak Fosfor Perunggu
Plating tina konektor Emas dilapis
Posisi Aktuator Balik Flip
Tegangan Operasi 50V AC / DC
Peunteun ayeuna  0,2A / Pin
Kandel FFC anu tiasa dilarapkeun 0,2mm
Suhu Operasi -40– + 85 darajat
Jangkungna panyambungna 0.9mm
Lebar panyambungna 4.2mm
Arah sisipan Horisontal
Tegangan tahan AC 200 Vrms / mnt
Résistansi Kontak 60 MAX
Siklus Kawin 50 siklus
Pasar Target & Aplikasi l Mobile phonel Brown productsl Wireless Wireless Premises Equipmentl Non-Automotive Transportl Industrial & Instrumentation
Fitur produk l Siklus hirup jangka panjang (langkung ti 30 kali); l Résistansi suhu luhur; l Model anu biasa dianggo;
Kuantitas pakét standar   4000 pcs
MOQ 4000 pcs
Waktos prosés 2 minggu

 

Naha Pilih Kami: Sampel Gratis, Respon gancang, Bantosan Téknis, Kustomisasi Produk, Pangiriman gancang, Kontrol Kualitas

Rincian bungkus:

Produk anu dipak ku reel & pita pengepakan, ku pengepakan vakum, pengemasan luar aya dina karton.

Rincian Pengiriman:

Kami milih perusahaan pengiriman barang internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT pikeun ngirim barang.

 

Fitur produk

ZIF enol setrés sisipan pikeun gampang dirakit

Éta Gampang pikeun anjeun.

Desain lengkep nomer PIN merenah

Shock-proof sareng goyang kinerja anu saé

Desain actuator flip sisi payun Ngajantenkeun sisipan kabel gampang sareng gratis

Pitch halus Ultra 0.3mm Cocog sareng aplikasi anu gaduh konstrain ruang

Profil low tina kirang tina 1mm Spasi-hemat

Produk bébas halogén Usaha bantosan pikeun ngaminimalkeun panggunaan bahan peka lingkungan dina industri éléktronik

0100


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali