• 146762885-12
  • 149705717

Produk

0.8mm Kawat pikeun Panyambung Déwan

Wafer / perumahan 0.8mm Xp 90 Katuhu SMT Wafer

0.8MM KAHIRUPAN KA PABANG NGONEKOR, VERSI SMD VERTIKAL

Rting Ayeuna: 1.0AMP

Résistansi Kontak: 20mΩ Max

Résistansi Insulasi: 1000mΩ Min

Tahan Tegangan: 800V AC / Menit

Suhu Operyion: -25º C dugi + 85º C

Bahan Kontak: Kuningan

Plating kontak: Au atanapi Sn ngalangkungan Ni

Bahan Insulator: Poliéster (UL94V-0)

Standar: PA66 atanapi PA46

Panyambungna: Molex / JST / JAE

Pin: Disaluyukeun

AWG: dikustomisasi

Warna Kabel: Disaluyukeun

Panjang kabel: Disesuaikan

Jasa: OEM / ODM


Detil Produk

Tanda Produk

Kami nyayogikeun konektor Wafer / Kawat kana konektor Dewan kalayan nada anu béda sareng jinis média pikeun konsumén di panjuru dunya.

Produk seueur dianggo dina komputer sareng produk periferal, produk éléktronik digital, produk éléktronik komunikasi, produk éléktronik mobil, produk éléktronik terminal perbankan, produk éléktronik médis sareng alat éléktronik produk bumi, sareng sajabana.  

Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.

 

Produk Spésifikasi:

Insulator Lcp UL94V-0                                                  
Plating tina konektor Fosfor Perunggu, Timah / Emas Dina buntut solder
Kontak darat Perunggu Phonsphor
Tegangan Operasi 200V AC
Peunteun ayeuna 0,5A
Suhu Operasi -25– + 85 gelar
Résistansi tahan 100MΩ
Aplikasi komputer, kaméra digital; maca kartu         
Kuantitas pakét standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Waktos prosés 2 minggu

 

Kami nyayogikeun konektor Wafer / Kawat ka konektor Dewan kalayan nada anu béda sareng jinis média pikeun konsumén di panjuru dunya.

Produk seueur dianggo dina komputer sareng produk periferal, produk éléktronik digital, produk éléktronik komunikasi, produk éléktronik mobil, produk éléktronik terminal perbankan, produk éléktronik médis sareng alat éléktronik produk bumi, sareng sajabana.

Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.
Kaunggulan:

Pabrik Pabrik, waktos Diterangkeun Pondok, Kualitas luhur, saé saatos jasa penjualan

Gancang ngabales. Ti jalma penjualan ka insinyur QC sareng R&D, upami palanggan gaduh masalah, urang tiasa ngawaler konsumén dina waktos munggaran.

Rupa-rupa produk: Panyambung kartu / Panyambung FPC / Panyambung Usb / kawat kana konektor papan / papan kana konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batré…

Digunakeun sacara lega dina alat-alat télékomunikasi, komputer, pengendali, kaamanan alarm, alat-alat sareng lapangan

 ODM / OEM (Desain, Téknik, Poto, Sampel, Produksi)

Pilihan euyeub konektor, langkung ti 100 staf pengolahan kapang anu ngalaman

Alat-alat anu diimpor ti Jepang, Jérman, Swiss, Taiwan

Gaduh pangalaman kerjasama anu lami sareng Sugih sareng Samsung, Hikvision, xiaomi

Ampir kéngingkeun sadayana sertifikasi pikeun konektor, sapertos UL, SGS, MSDS, CE, ISO9001, ROHS, jst. ngaganti JST, Molex, YEONHO, Tyco, AMP, KET, JWT, JMT, Cvilux, GTK jst, sareng pangiriman pondok

Uji QC: 100% uji listrik sareng listrik

Rincian bungkus: Produk dibungkus ku gulung & pita pengepakan, ku pengepakan vakum, pengemasan luar aya dina karton.

Rincian Pengiriman: Kami milih perusahaan pengiriman barang internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT pikeun ngirim barang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami