• 146762885-12
  • 149705717

Produk

Alternatif Mikro pas 3.0mm kawat pitch pikeun naek kapal terminal perumahan sareng lulugu

konektor pikeun PCB

Peunteun ayeuna 5A

Peunteun tegangan 250V AC DC

Kawat lumaku AWG 24-24

Kontak résistansi 10MΩ max

Tahan tegangan 1000V AC / MIN

Résistansi isolasi 1000MΩ

Perumahan NYLON 66, UL94V-0

Temp operasi -40 ℃ ~ + 105 ℃

Kuantitas pengepakan standar: 1000 pcs


Detil Produk

Tanda Produk

Produk seueur dianggo dina komputer sareng produk periferal, produk éléktronik digital, produk éléktronik komunikasi, produk éléktronik mobil, produk éléktronik terminal perbankan, produk éléktronik médis sareng alat éléktronik produk bumi, sareng sajabana.  

Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.

 

Produk Spésifikasi:

Peunteun ayeuna 5A
Peunteun tegangan 250V AC DC
Kawat lumaku AWG 24-24
Résistansi kontak  10MΩ maks
Tahan tegangan 1000V AC / Mnt
Résistansi tahan 1000MΩ 
Padumukan NYLON 66, UL94V-0
Temp operasi -40 ℃ ~ + 105 ℃
Kuantitas pakét standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Waktos prosés 2-4 minggu 

 

Kontrol kualitas: inspeksi 100% QC, kalembaban / suhu tinggi, semprot uyah, kakuatan méknik, tahan uji voltase sateuacan dikintun.

Palayanan: Harga kalapa, réspon gancang, jaminan 12 bulan disayogikeun.

Langkung ti 10 lini produksi kalayan kaluaran 10.000.000 PER Bulan

Prosés: Moulding, suntikan, stamping, assembling otomatis réngsé di bengkel kami.

Pusat kapang kami ngadukung ratusan modél énggal per taun, desain / logo khusus disambut.

Plentry of stock ngamungkinkeun urang pikeun masihan pangiriman gancang dina 3-10 dinten saatos mesen kuantitas.

Kompatibel: TE, MOLEX, HIRose

Detil Gancang:

Ngaran Molex Micro-fit konektor Aplikasi PCB, Kawat-ka-Papan, Kawat-ka-Kawat

Panyambung Molex 43045 mikro pas Sirkuit / kutub / pin 2 ~ 24

Pitch 3.0mm Sértipikat ROHS, UL, HF

Spésifikasi:

Perumahan Sarua sareng Perumahan wadah Molex Micro-Fit, perumahan colokan

Crimp terminal 43030 Jalu sareng awéwé, kaléng dilapis

Header / wafer 43045 SMT, Ngaliwatan / DIP; Sudut lempeng / Sudut katuhu

Pitch Centerline 3.0mm

Sirkuit / kutub / pin 2 ~ 24

Jumlah Baris Bujang atanapi Dobel

Peunteun ayeuna 5A AC, DC

Peunteun tegangan 250V, AC, DC

Kisaran kawat AWG20 ~ 24

Aplikasi:

PCB; Aerospace sareng Pertahanan,; Komérsial Militér Luar-Rak (COTS); Sumber Énergi Alternatip; Kakuatan Surya; Konsumén; Barang Bodas; Mesin Kaulinan; Printer; Kulkas; Scanner; Sistem Kaamanan; Mesin Penjualan; Mesin Cuci; Pamasir; Freezer

Kaunggulan perusahaan:

Kami pabrik, kalayan sakitar 20 taun pangalaman dina lapangan konektor éléktronik, aya sakitar 500 staf di pabrik urang ayeuna. Pabrik urang perenahna di kota shenzhen Cina.

Ti ngarancang produk, –tooling– Injeksi - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pengiriman, urang réngsé sadayana prosés di pabrik kami kecuali plating .Jadi urang ogé tiasa ngendalikeun kualitas barang. Urang ogé tiasa ngarobih sababaraha produk khusus pikeun konsumén.

Gancang ngabales. Ti jalma penjualan ka insinyur QC sareng R&D, upami palanggan gaduh masalah, urang tiasa ngawaler konsumén dina waktos munggaran.

Rupa-rupa produk: Panyambung kartu / Panyambung FPC / Panyambung Usb / kawat kana konektor papan / papan kana konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batré…

Konektor Micro-Fit 3.0 mangrupikeun 3.00mm pitch high-density, low-power konektor system anu sayogi dina konfigurasi wire-to-wire sareng wire-to-board kalayan SMT sareng pilihan through-hole sareng dugi ka 5.0A kanggo patepung low- ka kabutuhan aplikasi kakuatan sedeng.

Konektor serial ieu tiasa sami sareng Molex, TE, AMP JST, Digikey, Civilux dll bagian anu terkenal ngajual dina waktos nuju pondok 1 ~ 2 minggu.

Dirancang kawat abah, sambungan kabel disambut!

Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali