• 146762885-12
  • 149705717

Produk

BTB080060-M1D19200 0.80mm kontak dua kali Déwan-ka-Papan 2 * 30P Pameget Konektor Jalu Dipeunteun = 7.0-8.5mm

Siklus Kawin: 50 Siklus

Nomer Bagian: BTB080060-M1D19200

Jangkungna kawin: 7.0-8.5mm

Suhu ngagawekeun: -25 ~ 85 derajat

Résistansi kontak: 60 mΩ Max

permukaan Gunung


Detil Produk

Tanda Produk

Kami nyayogikeun SlimStack Board-to-Board / 0.35mm pitch Board-to-FPC Connectors / ka konsumén di seluruh dunya.

Produk seueur dianggo dina komputer sareng produk periferal, produk éléktronik digital, produk éléktronik komunikasi, produk éléktronik mobil, produk éléktronik terminal perbankan, produk éléktronik médis sareng alat éléktronik produk bumi, sareng sajabana.  

Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.

Produk Spésifikasi:

Insulator Lcp hideung UL94V-0                                                  
Plating tina konektor Fosfor Perunggu, Timah 100U "Dina solder tailSelectived emas dina plating aréa kontak.
Taneuh kartu sd mikro Perunggu Phonsphor
Tegangan Operasi 60V AC / DC
Peunteun ayeuna  0,5A / Pin
Tegangan tahan diéléktrik 500V AC
Suhu Operasi -25– + 85 gelar
Rentang asor 95% RH Max
Résistansi tahan 800 OM Ohms mnt. Dina 250VDC
Kontak Gaya ingetan 100gf Min Per Kontak
Tegangan laju 50V
Résistansi Kontak 60 MAX
Siklus Kawin 50 siklus
Pasar Target & Aplikasi
  • Telepon IP
  • Alat-alat Telecom / Datacom
  • High End Komputer
  • Server Router
  • Kartu Tés sareng Extenders Kartu
  • Alat Uji sareng Pangukuran    
Fitur produk Siklus hirup jangka panjang (langkung ti 30 kali); tahan suhu luhur; Modél anu biasa dianggo;
Kuantitas pakét standar   5000 pcs
MOQ 5000 pcs
Waktos prosés 2 minggu 

 

Rincian bungkus: Produk dipak kalayan reel & pita pengepakan, kalayan pengepakan vakum, pengemasan luar aya dina karton.

Rincian Pengiriman: Kami milih perusahaan pengiriman barang internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT pikeun ngirim barang.

Perusahaan ngagaduhan R & D sareng tim manajemen anu terampil, sareng tingkat kelas munggaran peralatan produksi canggih sareng instrumen uji presisi. Pasar domestik utamina di Cina kidul, radiasi sapanjang nagara, pasar internasional utamina di Hong Kong, Taiwan sareng klien global.

Produk biasana dianggo dina:instrumentasi, komunikasi, kaamanan, alat-alat médis, motherboard komputer, saklar anu dikawasa ku program, kaméra digital, LED fotolistrik, jsb.

Nyanghareupan kustomisasi paménta anu kuat, pusat R&D anu kuat, pabrik kapang sareng pusat pamrosésan, anu tiasa gancang nangkep kabutuhan pelanggan, nyayogikeun produk OEM / ODM kalayan produk anu paling dipercaya sareng konektor anu pas pikeun palanggan anu béda.

Kecap konci: Kami nyayogikeun konektor 0.8mm Board-to-Board Male konektor / 0.8mm pitch 60Pin Board-to-Board Konektor / Board to Board Pitch 0.8mm Male Type Connector / Circular Connector Pcb Board To Board Female Header 0.8mm pitch / Surface Papan Tipe Gunung Smt Ka Papan Panyambung Colokkeun Jalu, Kami diékspor ka konsumén di seluruh dunya.

Kami mastikeun saluyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 pikeun kontrol kualitas. kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di cina.

Jasa kami:

1. Sadaya produk anu 100% listrik dites sateuacan kiriman, mastikeun kinerja optimal.

2. Sampel sok sayogi. (Gambar anjeun atanapi sarat spésifikasi sok disambut.)

3. Patanyaan atanapi patarosan anjeun bakal direspon dina 24 jam. 

4. jasa saatos-jualan Alus

5. Wilujeng sumping ka pabrik urang iraha waé.

6. Kalungguhan-waktos pondok

Balanja: Kami ngadukung pangiriman ekspres, transportasi udara, angkutan karéta sareng transportasi laut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali